Reviews van klanten

Wij hebben Ellen ervaren als iemand die goed aanvoelt wat de klant wil. Zij is goed bereikbaar en snel in actie/reactie. Ze heeft onze website mooi en pragmatisch vormgegeven, waarbij we geleerd hebben ook nu zelf acties in onze website zelf te kunnen doen. Ook onze folders etc. heeft zij super vormgegeven. Met dank aan al het moois wat is vervaardigd,
Team HebbeZZ

reviews van klanten | www.hebbezz.nl
Team Hebbezz info@hebbezz.nl

Ik ben zo blij met mijn logo die je hebt gemaakt Ellen. Ik vind het echt mooi. Dat is precies wat ik wilde hebben als logo voor mijn bedrijf “World Car Export” waarvan de naam nog door jou bedacht is. Dat vind ik ook echt goed en mooi als naam. Ik krijg altijd complimenten van kennissen, vrienden en familie. Hartelijke dank, jij bent één van de betere designers die ik ken.

siriki Diarrassouba | World car export
Siriki Diarrassouba worldcarexport@gmail.com

Wij zijn uitermate tevreden met ons logo moestuin vossebelt ontworpen door Relisa Design. Ellen Verheijen ontwierp een drietal logo’s voor ons waaruit wij een keuze konden maken. Onze keuze viel direct op een van de drie. Uiteindelijk kregen we het logo per mail toegestuurd in verschillende bestands-extensies zodat wij er eventueel ook zelf nog tekst aan kunnen toevoegen. Dit alles voor een zeer scherpe prijs. Wij willen Relisa Design zeker bij u aanbevelen. Een tevreden klant.

ton soppe | de vossebelt
Ton Soppe tonsoppe@home.nl

Ellen heeft mijn logo en flyer gemaakt en hier ben ik super blij mee. Niks was teveel voor Ellen, als er iets aangepast moest worden was dit nooit een probleem. Zeer goede service voor een goede prijs.

Justin Roelink | zondagbakker.nl
Justin Roelink zondagbakker@hotmail.com

Ellen heeft de naam en het logo van mijn bedrijf bedacht en ontworpen. Al voordat wij een eerste afspraak hadden gemaakt, had ze al een paar prachtige ontwerpen gemaakt. De kleuren, het ontwerp en de naam waren gelijk goed!. Ik heb Ellen leren kennen als toegankelijk, gastvrij, creatief en zeer hartelijk. Ben heel tevreden over het resultaat en kan haar van harte aanbevelen.

Esther Petrov | C-focus
Esther Petrov info@c-focus.nl

Terwijl ik me suf zat te piekeren over een website voor mijn bedrijf kreeg ik de tip om contact op te nemen met Ellen. Ongelooflijk hoe goed zij mij aanvoelde in wat ik qua website wou! En dat al na 1 gesprek. Dus wil jij een goede website die jou en jouw visie vertegenwoordigd? Dan is Relisa design het antwoord. Een absolute aanrader!!!

Corine deddens | glasatelier
Corine Deddens info@glasateliercorinededdens.nl
Share this :